Problems Posting

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #141402
    Charlie O’Shields
    Keymaster
    @doodlewash

    A few people have reported a 500 error while trying to post today, but I’m unable to replicate the problem. There was an update of a plugin that could be creating issues, so please try clearing your browser cache and cookies and logging in again to see if that resolves the issue. If not, please let me know below exactly the issue you’re finding and what you were doing when it happened! Thanks so much!

    #141404
    Anonymous

    Hi Charlie. Taken the suggested steps – still no joy. I log on OK but when I click on the notification bell, I am told how many replies and comment replies there are, but the link to either produces the error. I have refreshed Firefox as well so it is definitely up to date.

     

    #141405
    Anonymous

    Interestingly if I click on the link in my e-mail, it takes me straight there no probs!

    #141408
    Mary Roff
    Participant
    @mary-roff

    Morning, Charlie!  Cleared cache, rebooted computer and still get the 500 error, on two different devices.  Can’t respond to replies or comments and can’t get into my artwork to post  today’s image.  Thanks for letting me know that you are aware of the problem and I know you will get it all worked out.

    #141409
    Mary Roff
    Participant
    @mary-roff

    I tried using the link in the email and get a message that says I do not have access to this feature.

    #141410
    Anonymous

    You are still a member of the 500 club then?. Me too. Also on two devices, but I can upload artwork from my profile page.

    #141411
    Charlie O’Shields
    Keymaster
    @doodlewash

    Sorry for the issues! A plugin took it upon itself to update and it wasn’t really ready for prime time. I’m going to have to check to see if it’s possible roll back to the previous version that works. In the meantime… are you able to post and reply from the main News Feed here? https://doodlewash.com/activity/

    #141414
    Charlie O’Shields
    Keymaster
    @doodlewash

    Ok, a theme update seems to have cleared the 500 error in my testing… let me know if it’s working on your end! Thanks!

    #141416
    Anonymous

    OK Charlie working fine now. Thanks!

    #141423
    Anonymous

    Oops! Spoke too soon. Trying to respond to a reply for Shar Kennet and it won’t let me. Apparently I don’t have access to that activity!

    #141424
    Charlie O’Shields
    Keymaster
    @doodlewash

    Yep, the comment icon in the gallery isn’t working as it should. I’ve reported it to the deceloper and am waiting on a fix. Try commenting via the main News Feed in the interim to see if that works for you!

    #141450
    Anonymous

    You/they have sorted it Charlie, comment icon working for me this morning. Well done.

    #141869
    Anonymous

    Charlie, Comment icon still not working for me, nor can I link to it from my e-mails. Is it just me?

    #141870
    Charlie O’Shields
    Keymaster
    @doodlewash

    Yes, you mean the “You do not have access” message? The developer confirmed the bug and promised it will be fixed in the next update… but didn’t promise when that would be. Hopefully very soon!! Sorry for the issues!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2015-2018 Doodlewash®  Privacy Policy | Terms Of Use | Disclosure  Powered By Wordpress.com

CONTACT US

Want to say hi and connect? Do you make lovely things with watercolor and want to be featured in the next Guest Artist post?! Great! Not sure, just feel the need to say something? Awesome! Just fill out the form below!

Sending
 
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account